lauantai 23. elokuuta 2014

Chorizo-tomaattipasta

 
Chorizo-tomaattipasta
1 sipuli
2 valkosipulinkynttä
chorizomakkaraa
1 prk tomaattimurskaa
(suolaa)
mustapippuria
kuivattua timjamia
kuivattua pizzamausteseosta
chilijauhetta oman maun mukaan

pastaa
timjamia

Pilko sipulit ja kuullota niitä hetki pannulla. Lisää joukkoon viipaloitu chorizo ja paista kunnes makkarat alkavat saada väriä. Kaada mukaan tomaattimurska ja mausta mustapippurilla, timjamilla, pizzamausteella ja chilillä sekä ripauksella suolaa (chorizo on melko suolaista, joten suolaa ei kannata lisätä kovin paljon). Anna hautua muutaman minuutin ajan.

Keitä samalla haluamasi pasta reilusti suolalla maustetussa vedessä

Lisää lopuksi kastikkeeseen hienonnettua tuoretta timjamia ja yhdistä kastike valutetun pastan kanssa. Kylkeen sopii erittäin hyvin tuore, vaalea leipä oliiviöljyn kera.

Alkuperäinen resepti täältä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti